Petreceri copii


Petrecerile pentru copii
au devenit din ce in ce mai importante intr-o societate moderna, in care si cei mici au nevoie de un mediu frumos de socializare si de petrecere a momentelor importante din viata in afara scolii..

CASUTA LUI PETICEL vine in intampinarea nevoilor tale.
Alege un cadru festiv pentru petrecerea copilului tau. Mai mult decat atat, alaturi de personalul nostru specializat, poti alege cele mai bune meniuri formate din preparate echilibrate, bauturi racoritoare, dar si specialitati dulci.

Amenajarea salii poate fi de asemenea o optiune, astfel incat sa cream impreuna un spatiu de basm pentru copilul tau intr-o zi speciala.

Casuta lui Peticel te ajuta sa organizezi cele mai variate petreceri pentru copii! La noi gasesti locatia ideala si toate serviciile complementare pentru o petrecere reusita

Aici, copilul tău (re)descoperă frumusţea jocului în echipă alături de animatoarele noastre, poate pătrunde în lumea poveştilor alături de personajele preferate şi în acelaşi timp se distrează alături de invitaţii săi la cea mai importantă petrecere a anului:Petrecerea lui!

Aniversarea copilui tău trebuie să fie pentru tine o zi fără griji! De aceea Casuta lui Peticel pune la dispoziţie un spaţiu separat, destinat părinţilor dar în acelaşi timp cu posibilitate de supraveghere absolută a desfăşurării petrecerii.

Nu va fi nevoie de nimic mai mult, iar tu te vei putea bucura alaturi de cei mici de petrecere, iar noi ne vom ocupa de crearea unui moment deosebit pentru voi.

Noi spunem că suntem cei mai buni, vino şi convinge-te: